Warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT * FROM variable in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\database.mysql.inc on line 135
Accessoires voor in de badkamer | Drupal

Accessoires voor in de badkamer

  • user warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE variable SET value = 'a:19:{i:0;i:125;i:1;i:63;i:2;i:62;i:3;i:61;i:4;i:59;i:5;i:31;i:6;i:30;i:7;i:29;i:8;i:24;i:9;i:21;i:10;i:15;i:11;i:14;i:12;i:11;i:13;i:7;i:14;i:6;i:15;i:5;i:16;i:3;i:17;i:2;i:18;i:1;}' WHERE name = 'menu_masks' in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\bootstrap.inc on line 612.
  • user warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE variable SET value = 'a:0:{}' WHERE name = 'menu_expanded' in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\bootstrap.inc on line 612.
  • user warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: DELETE FROM variable WHERE name = 'menu_rebuild_needed' in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\bootstrap.inc on line 637.

In de badkamer brengt men menig uurtje door, zowel voor de praktische bezigheden zoals wassen, verfrissen en uiterlijke en lichamelijke verzorging, maar ook om lekker te genieten en te ontspannen.

 

Waarvoor men de badkamer zoal gebruikt is vaak terug te zien in de inrichting en het gebruik van accessoires. Dit komt ook terug in de stijl; een stijl die naar wens gekozen en gecreëerd kan worden maar waarbij budget, beschikbare ruimte en persoonlijke smaak en voorkeur uiteraard ook een rol spelen. Bij een stijl kunt u denken aan bijvoorbeeld modern, klassieke, design en nostalgisch. Over de keuze voor accessoires voor de badkamer kunt u hier interessante informatie vinden.

Accessoires; aankleding en de finishing touch
In de badkamer kan men heel wat accessoires aantreffen, zoals:
· Functionele algemene, spullen zoals een toiletborstel, handdoekenrek, badmat, planchet en afvalbakje.
· Zaken die dienen voor de persoonlijke hygiëne en verzorging, zoals een tandenborstelhouder.
· Decoratieve accessoires en hebbedingetjes, zoals een serie badeendjes op een rij.
Enerzijds wordt de badkamer aangekleed door deze accessoires en anderzijds kan men door middel van een bewuste keuze voor bepaalde accessoires de finishing touch aanbrengen voor wat betreft de stijl en sfeer die men neergezet heeft. In een design badkamer zal men bijvoorbeeld met name strak vormgegeven accessoires van RVS, chroom of aluminium aantreffen. In een klassieke badkamer zal men ook wat strakker vormgegeven accessoires aantreffen, maar dan van hout of glas. Wanneer men een badkamer heeft waarin geen uitgesproken stijl aanwezig is, dan kan men eveneens door het gebruik van accessoires in bepaalde kleuren of materialen een sfeer creëren. Wanneer het meubilair en sanitair bijvoorbeeld overwegend wit is, dan kan een badkamer al snel klinisch overkomen. Door voor accessoires van warme materialen of in opvallende kleuren te kiezen, kan men een dergelijke badkamer veel levendiger maken.

Keuze voor accessoires
Welke accessoires men kiest hangt van een aantal factoren af:
· De stijl; wil men deze benadrukken door keuze voor bepaalde accessoires.
· Persoonlijke smaak en voorkeur.
· Budget; afhankelijk van materiaal, merk en kwaliteit en duurzaamheid zijn er zeer grote prijsverschillen in accessoires.
· Wordt de badkamer alleen gebruikt voor het noodzakelijke of is het ook een ruimte waar ontspanning en genieten voorop staan. In het laatste geval zal vaak de behoefte aan accessoires die de badkamer gezellig maken groter zijn.
· Creativiteit; men kan kiezen voor de standaard accessoires maar ook op zoek gaan naar heel unieke items. Men kan ze ook zelf maken waardoor men unieke accessoires heeft en deze geheel kan aanpassen aan de stijl van de badkamer.